MULTIPLATE TAK/VEGG

MULTIPLATE TAK/VEGG

Ferdig grunnet sponplate for slette vegger og tak med 4-sidig kilfals-profil.

«Ferdig grunnet for slett tak og slett vegg«

Arbor multiplate tak/vegg er en ferdig grunnet plate som brukes for slette vegger og tak. Platen har 4-sidig kilfals-profil som gir tilnærmet usynlige skjøter. Perfekt for tapetsering og maling, enklere kan det ikke bli.

Teknisk info:

Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 242 cm
Lysmål: 60 x 240 cm
Dekker: 1,44 m2
Kantene:  4 sider kilfals

For slett tak 
Arbor multiplate tak grunnet slett kan brukes i rom hvor det skal tapetseres eller males, og du ønsker slett tak. Platene har kilfals på 4 sider og kan brukes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer.

NOBB-nummer

12x60x240 – 60017016

For slett vegg 
Arbor multiplate vegg grunnet slett kan brukes i rom hvor det skal tapetseres eller males, og du ønsker slett vegg. På vegg kan platen enkelt skjøtes i rom med stor takhøyde. F.eks trappeoppganger. Platen har en Kilfals på 4 sider og kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer.

Enkle å montere
Multplate monteres enkelt med spiker, skruer eller kramper og lim. Platen skal gjennomspikeres/ stiftes/ skrues med 15 – 20 cm avstand.

Høy kvalitet
Platene tåler spiker og skruer for opphenging av bilder, lamper og annen veggdekor. Platene kan monteres på horisontale og vertikale lekter.

De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

 

ARBOR SPON

Våre Fuktbestandige takplater er laget av spon av høy kvalitet. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran.

MERKING

CE merket

PEFC merket