MALT VEGG

Arbor ferdigmalte glatte veggplater i spon kommer i to lette og behagelige farger, som passer i de fleste rom. Med et minimum av innsats kan du få lyse og smakfulle vegger som holder seg i år etter år og gir rommene dine et helt nytt utseende. Det beste er at veggene er så enkle å sette opp.

«Hvit og Skagen, kler alle rom»

Fort ferdig
Velger du Arbor ferdigmalte glatte veggplater når du skal pusse opp, utvide eller rehabilitere trenger du bare å sette opp platene på veggen så er den ferdig. Platene settes raskt opp på alle vegger som har feste for spiker eller skruer. Du behøver ikke spesialverktøy for å sette opp platene, og bomslag med hammeren kan du pusse, sparkle og male over. Enkelt og greit! Maling og annet etterarbeid er ikke nødvendig – og resultatet blir tette og pene vegger som tåler både bruk og vask. Siden platene ikke har foliebelegg er det ingen fare for at de sprekker eller revner når de settes opp, og du slipper kvisthull eller andre ujevnheter i veggen.

Kler alle rom
Veggplatene passer like godt i stua som på barnerommet og vil stå pent til møblene og bildene dine uansett hvordan du liker å innrede.

Hvit i stua – Skagen på barnerommet
Siden platene er malt fra fabrikken kan du være sikker på at malingen er feilfritt utført. Ingen merker etter pensel eller rull er synlige. Fordi du ikke trenger å male platene selv slipper du malingsøl på gulv eller møbler. Malingen som er brukt er ekstra robust og slitesterk og tåler vask godt.

Flekker forsvinner fort med milde vaskemidler eller dampvask, og etterlater ingen skjolder. Hvis du ønsker en annen farge etter noen år er det enkelt å male platene. 

Platene har not og fjær i skjøten. De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

MALT VEGG (SPON)

Teknisk info:

  • Tykkelse: 12 mm
  • Format: 62 x 239/274 cm. 
  • Lysmål: 60 x 239/274 cm
  • Dekker: 1,43/1,64 m2
  • Kantene: Not, fjær og fas 2 kanter

NOBB-nummer:

12x62x239 Hvit – 42567000
12x62x274 Hvit – 42597062
12x62x239 Skagen – 42567015
12x62x274 Skagen – 42597077

ARBOR SPON

Våre ferdigmalte veggplater er laget av spon og påført en robust maling. De har en glatt, fløyelsmatt overflate. Det er mange fordeler ved å slippe å male veggene selv: Du trenger ikke dekke til gulv og møbler, unngår malingsøl eller ujevnheter, og du sparer tid. Veggplatene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder.

Farger

Merking

CE merket

PEFC merket