HIMLING FUKTBESTANDIG

ARBOR Himling fuktbestandig er en sponplate uten maling, og er et enkelt og rimelig alternativ når du trenger tak som gir ekstra beskyttelse mot fukt. For. eks ved bygging under åpen himmel.

HIMLING FUKTBESTANDIG

«Ubehandlede himlingsplater»

Fuktskader i vegger og tak kan få følger som er både ubehagelige og dyre. I verste fall må hele rommet, og kanskje også tilstøtende rom totalrenoveres. For å unngå skader i rom med mye fuktighet kan du derfor bruke fuktbestandige plater.

Teknisk info:

Tykkelse: 12 mm
Format: 62 x 242 cm
Lysmål: 60 x 240 cm
Dekker: 1,44 m2
Kantene: Not, fjær og fas 4 kanter

Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige rom og passer overalt hvor du trenger ekstra beskyttelse mot fuktskader.

NOBB-nummer

12x60x240 – 20005177

Enkle å sette opp
Platene leveres med not og fjær for enkel oppsetting, og monteres med skjult spikring rett på stender.

Våre sponplater produseres av seinvokst skog fra Helgeland, som gir den beste kvaliteten. Utstrakt bruk av rundt virke gir solide og faste plater med nøyaktig profilering og fin overflate. Platene har spesielt gode tekniske egenskaper og vårt fokus er høy og jevn kvalitet.

Takplatene er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

ARBOR SPON

Våre Fuktbestandige takplater er laget av spon av høy kvalitet. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran.

PROFILER

MERKING

CE merket

PEFC merket