MALINGSKLAR

ARBOR Malingsklar er en grunnet veggplate som brukes i rom hvor det skal males og der du ønsker en slett vegg. Platen har en spesiell klikkskjøt («not/fjær»-system), som gjør monteringen enkel og som gir minimale muligheter for bevegelse. Platen kan benyttes i alle rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer (Klimaklasse 1).

MALINGSKLAR

«Grunnet/ slett veggplate – perfekt for maling»

Et unikt produkt for nybygg og oppussing
Enten du skal bygge nytt eller pusse opp, egner Arbor Malingsklar seg svært godt. Du får den i lengder på 239 og 274 cm og i bredde 62 cm. Platen er laget av spon og har en meget høy kvalitet. Oppheng og innfestning er svært enkelt på Arbor Malingsklar. Ingen behov for plugger eller spesial skruer. Ved tyngre installasjoner må det kubbes bak platen.

Teknisk info:

Tykkelse: 12 mm
Format: 62×239/ 62×274 cm
Lysmål: 60×239/ 60×274 cm
Dekker: 1,43/ 1,64 m2
Kantene: Klikk 2 kanter
Klimaklasse 1

Grunnet direkte på sponplaten – perfekt for å male på
Arbor Malingsklar er grunnet direkte på sponplaten og du får en skjøt som ikke trenger sparkling eller sliping. Den er spesialgrunnet i vår fabrikk og grunningen er perfekt å male på. Vi bruker en vannbasert grunning.

NOBB-nummer

12x62x239 – 50738622
12x62x274 – 50863184

Klikk låseprofil
Vår nykonstruerte klikkskjøt er laget for å få en nøyaktig og tilnærmet usynlig skjøt. Den gjør det svært enkelt å montere platene og du trenger ikke sparkle og slipe skjøten før maling. Fjern eventuelt limsøl med lett fuktig klut.

Du sparer tid og penger
Med Arbor Malingsklar slipper du både kostnadene og arbeidet med grunningen, sparkling og sliping. Du sparer både tid og penger og oppnår et perfekt resultat.

Arbor Malingsklar kan også tapetseres, men vi anbefaler Arbor Grunnet Kilfals, som er et rimeligere alternativ og spesielt laget for tapetsering.

Over tid kan skjøten bli påvirket av ytre forhold som kan gi en noe synlig skjøt.

Platene er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

 

ARBOR SPON

Sponplatene er laget av seinvokst skog fra Helgeland, som er spesielt godt råstoff, dette kombinert med en stor grad av knowhow og prosesskontroll, gir svært høy kvalitet på sluttproduktet. Platene er CE-merket og PEFC-sertifiserte. I tillegg er produktet resirkulerbart. Arbor er også først ute med materialgjenvinning og sirkulære produkter.

PROFILER

MERKING

CE merket

PEFC merket