VEGGPANEL(Takbord)

Arbor Panel MDF ferdigmalt takbord, er det enkleste alternativet når du vil ha liggende panel på veggen. Ferdigmalt panel gir deg penere skjøter og mindre etterarbeid enn vanlig panel. Med liggende bord vil rommet virke større, samtidig som takhøyden vil virke noe mindre. Og selvfølgelig kan du legge dem diagonalt – også i felter.

«For liggende eller diagonal vegg.»

Dette produktet er det samme produktet som «ARBOR Panel Malt Tak«, men kan også brukes som vegg.

Arbor Panel veggpanel passer for deg som skal bygge nytt, utvide eller rehabilitere, og sparer deg for mye merarbeid og kostnadene til maling og redskap. Du får helt nye rom på noen timer – med lyse lette vegger klare til å prydes med bilder eller hyller. Designet er tidløst og enkelt og kler alle rom der du ønsker å skape en egen og elegant atmosfære.

Enkelt og pent
Arbor Panel ferdigmalt veggpanel gir et penere resultat enn vanlig panel, og har et vakkert utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. Panelet er enkelt å sette opp. Du gjør det selv på noen timer, og du trenger ikke spesialverktøy.

Panelet kan monteres overalt hvor det er feste for skruer eller spiker
Panelet leveres med not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt å få et pent resultat. Får du en skade er det lett å reparere. Du bare pusser ned, sparkler og maler over. Panelet er så solid at du kan henge opp bilder, mindre hyller og lignende. Og du trenger ingen spesialskruer til opphenget.

Farge som passer alle – overalt
Panelet kommer i en lett og tidløs hvit farge som passer de fleste rom. Malingen er perfekt utført og fremstår med penselstruktur, som gjør at det ser ut som det er brukt pensel eller kost. Du får et inntrykk som om du hadde malt platene selv. Og du slipper å dekke til gulvene dine. Malingen er slitesterk og robust. Den tåler grundig rengjøring så ofte du ønsker. Veggene kan vaskes med milde vaskemidler eller du kan benytte dampvask uten fare for skjolder.

Hvis du ønsker en annen farge senere kan panelet fint males. For best resultat bør du følge vår monteringsveiledning og malingsanbefaling.

Panelet er CE-merket og PEFC-sertifisert.

Teknisk info:

  • Tykkelse: 11 mm
  • Format: 14 x 242/362 cm
  • Pakning: 8 stk
  • Dekker: 2,37/3,54 m2
  • Kantene: Not og fjær 4 kanter, Not og fjær og fas 4 kanter (V-fas 4 kanter)

NOBB-nummer:

Skygge/Skrå
14 x 242 – 56127237
14 x 362 – 56127241
Skygge/Skrå V-fas Endeskjøt
14 x 242 – 56127218
14 x 362 – 56127222
V-fas 4 sider
14 x 242 – 56127192
14 x 362 – 56127203

Panelbordene leveres i Skygge/Skrå, Skygge/Skrå med V-fas Endeskjøt og V-fas alle fire sidene.

ARBOR MDF

Arbor Veggpanel er MDF-bord som består av ensartet tremasse presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Dette gjør bordene meget stabile og sørger for at de tåler normal variasjon i temperatur og fuktighet. Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for lamper og annet.

Farger

Profiler

Merking

CE merket

PEFC merket