TREND PRINT FOTOVEGG 5 PLATER

Arbor Trend Fotovegg på fem plater med høyde 239 cm er for deg som er kreativ. Vårt innovative produksjonsutstyr gir oss muligheter til å lage alle mulige motiver på våre plater for vegg og tak.

«Et stort bilde, fordelt på 5 plater.»

Arbor Trend Fotovegg på fem plater med høyde 239 cm er for deg som er kreativ. Vårt innovative produksjonsutstyr gir oss muligheter til å lage alle mulige motiver på våre plater for vegg og tak. I tillegg til tradisjonelle produktserier med motiver som trestruktur og betong, leverer vi også fotografier. Bruksområder er både hus og hytte, hvis du velger blant våre standard motiver.

Bildene kan forlenges i bredden med våre andre veggplater med høyde 239 og med klikk.

Dette er også løsninger for større prosjekter for næringslivet – som butikk, ulike kjeder og offentlige rom. Arbor har et utvalg av bilder som er lagerførte, men kan levere alle motiver du ønsker å produsere i et større antall. Be om tilbud fra våre forhandlere.

Robust maling
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på veggene.

Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.

Rask og enkel montering med Klikk
Arbor Trend Fotovegg settes raskt og enkelt opp med Arbor Klikkskjøt.

De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

Teknisk info:

5 plater i spon med print.

 

  • Format: 12x3020x2390mm
  • Lysmål: 12x3000x2390mm
  • Dekker (pr.pak): 7,41 m2
  • Pakning: 5 stk
  • Kanter: Arbor klikk

Nobb-nummer:

5 pl, Fotovegg, Slett 302×239 

Lofoten              57656601
Manhattan        57656616
Verdenskart 1   57656582

Trend-serien har byttet kjerne fra MDF til spon.

ARBOR SPON

Sponplatene er laget av seinvokst skog fra Helgeland, som er spesielt godt råstoff, dette kombinert med en stor grad av knowhow og prosesskontroll, gir svært høy kvalitet på sluttproduktet. I tillegg er produktet resirkulerbart. Arbor er også tidlig ute med materialgjenvinning og sirkulære produkter.

Motiver

Profiler

Merking

CE merket

PEFC merket