TREND MULTI

Arbor Print Multi er en serie fra Arbor, som kan brukes både i tak og på vegg.

MULTI VEGG

Multiplatene i betong med staghull er de riktig for bruk på vegg. Det er i vegghull slike stag benyttes. Multiplatene uten staghull benyttes i tak, der staghull ikke fremstår i dagens byggeskikk.

MULTI TAK

Det er mange fordeler ved å slippe å male taket selv: Du trenger ikke dekke til gulv og møbler, unngår malingsøl eller ujevnheter i taket, og du sparer tid.

«Multi (print) tak og vegg.»

Arbor Multi er en serie fra Arbor, som kan brukes både på vegg og i tak. Lys Bjørk og Oljet Bjørk gir et mektig inntrykk.

Rask og enkel montering
Multiplatene settes raskt og enkelt opp med not og fjær. Innfestingen er skjult, slik at det ikke blir noen skjemmende merker på veggen eller i taket. Resultatet blir penere enn med vanlig panel, og du slipper kvister og sprekkdannelser i platene.

De er CE-merket og PEFC-sertifiserte.

Robust maling
Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Platene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder på dem.
Platene kan overmales etter vasking, se vår malingsanvisning.

Teknisk info:

  • Format: 12x620x1220
  • Lysmål: 600×1200
  • Dekker: 0,72 m2
  • Kanter: Not og fjær 4 kanter

Nobb-nummer:

Lys Bjørk 57656775
Oljet Bjørk 57656786
Betong u/ staghull 57656756
Betong m/ staghull 57656741
Kalk grå 57656760

ARBOR SPON

Multi er laget av spon, og er et godt alternativ når du skal legge tak. Det er mange fordeler ved å slippe å male taket selv: Du trenger ikke dekke til gulv og møbler, unngår malingsøl eller ujevnheter i taket, og du sparer tid. Takplatene tåler grundig rengjøring med milde vaskemidler eller dampvask uten at det blir skjolder.

Varianter

Merking

CE merket

PEFC merket