Kvalitetsgulv i spon


Våre tradisjonelle sponplater er standard og fuktbestandig gulv, som også ofte brukes som flytende gulv og plattformgulv. I tillegg har vi slissegulv for lyddemping og thermogulv for vannbåren varme i gulv.
Standard gulv
Arbor Standard Gulv 22 mm er godkjent brukt som frittbærende undergulv på bjelkelag eller tilfarere av tre med c/c 60 cm i bolighus og andre bygninger.
 

Flytende gulv
Arbor Flytende Gulv Standard passer som undergulv for alle typer belegg, parkett og laminatgulv på bærende underlag i tørre rom.


Fuktbestandig gulv
Fuktbestandige gulv skal brukes i rom hvor det stilles krav til fuktbestandige materialer som f.eks. bad, vaskerom, kjøkken, vindfang og rom under terrengnivå. Er også godkjent som plattformgulv med begrenset påvirkning av vær og vind.


Slissegulv
Arbor Slissegulv er en spesialplate og brukes som frittbærende undergulv på trebjelkelag eller tilfarere mellom boenheter hvor det stilles lydkrav.


Thermogulv
Arbor Thermogulv er en spesialplate som brukes der det skal legges rør for vannbåren gulvvarme.


Stubbloft
Arbor Stubbloft Fuktbest er 6 mm vannfaste sponplater. Du sparer mye jobb ved å legge plater i stede for å legge stubbloftet med bord. Platen er impregnert, noe som gjør dem aldringsbestandig og de kan dermed hindre råte og angrep av skadedyr.


Ekstra dokumentasjon:

Limliste - anbefalt lim for plattformgulv - av Norsk Treteknisk Institutt

Montering av gulvplater på bjelkelag og lim anbefaling - av Norsk Treteknisk Institutt

Levert av