Topp moderne produksjon


Vi kombinerer en rutinert og stabil arbeidsstokk med topp moderne produksjonsutstyr. Vi har valgt å bruke en en-etasjes presse. Det finnes mer effektivt utstyr, men ingenting gir bedre kvalitet enn dette. 

Godt råvirke er nøkkelen
Arbor henter det meste av råvirket fra skogene i Nordland. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en kombinasjon av bjørk og gran. Vi bruker mye rundtvirke - det kjenner du på fastheten.

Kvaliteten i Arbor-platene gjenspeiler seg også i miljøegenskapene. Våre standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt.

Arbor-platene fraktes i særdeles solid emballasje. Dette koster mer for bedriften, men det betaler seg i det lange løp gjennom færre transportskader og få ergrelser for våre kunder rundt omkring i Norge.
Arbor-Kragerø leverer MDF-produkter for vegg og tak. Produksjonen omfatter ubehandlede og malte interiørprodukter i MDF. Produkter i flere profiler og moderne farger. Vi produserer også veggpaneler med mange dekorer, bilder, graffiti og tapetdekorer.

En viktig del av sortimentet er også baderomspanel. Baderomspanel med klikklås, som er godkjent for bruk i våte soner, med mange spennende og moderne dekorer. Produsent: BerryAlloc.

Levert av