Baderomspanel – enkelt, trygt og elegant

 

Arbor Baderomspanel monterer du enkelt selv, og med det spesielle låsesystemet trenger du ikke bruke lim. Når panelene er skrudd på plass, er resultatet en glatt og tett vegg, uten synlige skjøter. Panelene er enkle å vedlikeholde og meget slitesterke. Perfekt til nybygg og oppussing.Panelene er norskproduserte og godkjente etter Våtromsnormen og kan benyttes både i våtsoner og i dusjen. Du bruker fugemasse i våtsonene og trenger ingen membran. Arborpanelene er det riktige valget, både for private og profesjonelle, for bad, offentlige dusjer, garderober og andre steder hvor du ønsker slitesterke vegger med et moderne design. Våre paneler består av høytrykkslaminat limt på en kjerne av kryssfinér og de er meget solide.

Et bredt utvalg av trendy farger, moderne overflater, nye flismønstre gjør at du finner dekoren for ditt bad. Du kan velge mellom mange farger med forskjellige flisemønstre og overflater – høyglanset eller med silkematt glans, totalt 29 varianter.

Se våre moderne dekorer her 

 Teknisk info:
Tykkelse: 11 mm
Format: 62 x 240 cm
Lysmål: 60 x 240
Dekker: 1,44 m2
Kantene: Klikklås

Vekt:
1 plate ca 12 kg, 1 m2 ca 8 kg,
1 kolli 40 stk, 480 kg
Komplett utvalg lister
Arbor tilbyr et komplett utvalg av lister, som gjør installasjonen enkel og gir et perfekt resultat. Listene leveres i natureloksert aluminium.
Fordeler med Arbor Baderomspanel

Vanntett
Arbor Baderomspanel er godkjente interiørvegger som kan benyttes i våtrom uten bruk av membran. Overflaten i høytrykkslaminat og det spesielle låsesystemet er utviklet for å forhindre fuktinntrengning. I våtsoner; som i dusj, rundt badekar o.l., må alle skjøter forsegles med fugemasse, ref. Våtromsnormen.

Låsesystem
Dette spesielle låsesystemet låser panelene sømløst til hverandre og de forblir slik i år etter år. Panelene er svært enkle å installere, du klikker dem enkelt sammen.

Høytrykkslaminat
Overflaten på Arbor Baderomspanel er et høytrykkslaminat. Dette gir mulighet for produksjon av ulike overflater med og uten struktur og fuger. Overflater som holder seg like elegante år etter år.

Livstidsgaranti
35 års garanti. Ved godkjent reklamasjon gis full erstatning innen 15 år. F.o.m år 16 reduseres erstatningen med et %-trekk pr år ift 20 år for bruksverdi av platene i perioden. Det forutsettes at riktig beskrevet fugemasse, lister og skruer benyttes, for at livstidsgarantien skal være gyldig.

Last ned:Teknisk godkjenning

Arbor Baderomspanel kan du trygt montere i våtrom. Panelet er testet av SINTEF Byggforsk og har fått NBI teknisk godkjenning. Arbor Baderomspanel kan trygt benyttes som vanntett sjikt på vegger i våtrom uten bruk av membran.

Levert av